Temptec Oy – teollisuusuuneja

Temptec Oy valmistaa korkealaatuisia sähkö- ja kaasulämmitteisiä teollisuusuuneja.

Valmistamamme uunit ovat vankat, viimeistellyt ja mitoitettu vastaamaan eri konepajojen vaatimuksia. Teemme kaikki uunit mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan.


Temptec Oy:n toimintaa perustuu yli 20 vuoden kokemukseen ja näkemykseen millaiset ratkaisut kulloisessakin tilanteessa toimivat.

Tavoitteemme on olla teknisissä ratkaisuissa suunnannäyttäjä ja edelläkävijä. Ymmärrämme teollisuuden vaatimukset suorituskykyisestä ja toimintavarmasta ratkaisusta ja haluamme olla mukana niitä toteutumassa.

Temptecin asiakkaat löytyvät eri aloilta kuten: Kauppakarkaisimot, konepajateollisuus, kuumasinkityslaitokset, takomot, valimot, kemiallinen prosessiteollisuus , sähkötekninen teollisuus että tutkimus- ja kehityslaboratoriot.

Temptec-tuotevalikoimaan kuuluvat: laboratoriouunit, kammio-uunit, kuoppa-uunit, vaunu-uunit, kupu-uunit, läpisyöttö-uunit ja rumpu-uunit. Energiavaihtoehtoina ovat sähkö tai kaasu.

Uunit kuten muut koneet pitää huoltaa ja niiden toimintakykyä seurata. Temptec Oy:n uunien kalibrointitoimintaa on osaa monien yrityksien laatujärjestelmää.